Import af kunder

FAQ: Hvordan importere jeg en csv fil med mine kunde oplysninger?  Vi har gjort det nemt for dig, du skal blot følge nedenstående guide så er du hurtigt igang.

 

1: Klik på Kunder > Tryk på Mere > Importere kunder
Herefter har du mulighed for at hente en skabelon som du kan udfylde med dine data.

2:   Importere kunder
Vi anbefaler at du henter .xls skabelon og åbner den i Google Regnark, da det er gennemtestet og kan håndtere danske tegn. (Vær opmærksom på at ikke alle andre regnark programmer kan håndtere danske tegn når du gemmer i .csv filformat)

3:   Åbn skabelon i Google Regnark
Når du åbner Google Regnark skal du trykke på Filer > Åbn og vælge “importer skabelon” – den skabelon som du har hentet fra ProffCRM. Der er indtastet et par eksempler så man kan se hvordan felterne skal udfyldes.

4:   Eksportere data som .csv fil
Du skal trykke på Filer > Download som.. > Kommaseparerede værdier (.csv aktuelt ark) for at downloade dine data som en csv fil som er klar til at blive importeret.

5:   Importere data som .csv fil
I ProffCRM vælger du blot Kunder > Mere.. > Importere og trækker filen til uploade eller klikker i feltet for at uploade .. og vupti.. så er alle dine data gemt 🙂

! Bemærk: Der indlæses max 100 rækker ad gangen og hvis der er nogle kunder som i forvejen findes med samme CVR nummer vil de blive ignoreret.